неделя, 27 ноември 2011 г.

Драскотина 6-та " Светлото нищо"

Живееш сам! Ядеш и пиеш в пластмасови чинии, прибори и чаши, защото последният ти съквартират извхърли всичката порцеланова и стъклена посуда, след като стояха 2-ве седмици мръсни в мивката ви.
След което се изнесе и самият той. Разбираемо!
Каза му да не ти пипа мебелите... Мебелите ти, са кашони пълни със стари книги. Имаш си кашон-маса, кашон-табуретка, кашон-масичка за телевизора, който вече не работи! Имаш пирамида от книги в средата на стаята, която ползваш да си слагаш нощната лампа, но след като ти спряха тока и тя не ти трябва, мина на свещи. Романтично е!
Като те види човек може да се постресне, брада ти заплашително се опитва да стигне пъпа. И всичко това от мързел!? Какво стана след като написа онази теорема?! Всички изгледи бяха за светло розово бъдеще, а ти нещо превъртя май? Отказа на всички големи босове... Онази хубавката героиня стегна багажите и отлетя някъде, не остана да ти бърше сополите. И по-добре, щеше да се чувстваш неудобно, нали все ти стягаха обувките, сега си ходиш бос по цял ден. Обзалагам се на един килограм шунка и 2 литра тъмна бира, че е така. Гледаш ли още мачове, сега като я няма не е ли скучно, няма кой вечно да вика срещу твоя отбор, ей така за спорта, и да ги цели с пуканки и люти чушки. А помниш ли как се хилеше заедно с приятелите ти, докато й показваха героите си от поредната геймърка история... Докато на кутлона загаряше лука за миш-маш. На мен би ми липсвала... Хубаво момиче беше, не мислиш ли ?! Ама на, не можа да те изтърпи, то кой ли би могъл. Трябва да се присъжда Нобелова награда и за това, след като за Математика пък не се (виждаш ли, дори и там се вкарват лични драми!)!

Няма коментари:

Публикуване на коментар